Events

Welkom op onze “Events” pagina, waar we vol trots en enthousiasme enkele van onze meest gedenkwaardige evenementen delen die we onlangs hebben georganiseerd met ons getalenteerde cocktailteam.

Onze successen zijn te danken aan het vertrouwen van verschillende partners in Wine Blend. In de afgelopen jaren hebben we het voorrecht gehad om nauw samen te werken met vooraanstaande marketingbedrijven zoals Alice Bown en At The Table, evenals met gerenommeerde drankendistributeurs zoals Deluxe Distillery & Jetimport.

We hebben ook prachtige projecten uitgevoerd in samenwerking met eventplanners zoals Tablot Margot, MeetMarcel & Presence. Hierbij hebben we altijd maatwerk geleverd om unieke herinneringen te creëren. Of het nu gaat om het ondersteunen van marketingactivaties, het organiseren van cocktailevenementen, of het op maat maken van verhalen, Wine Blend staat altijd garant voor een onvergetelijke ervaring.

“Proud partner of House of Weddings”

Wine Blend BV is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.